Onze sieraden zijn 40% goedkoper dan de bekende merken

Zeven redenen om roségoud te dragen

Roségoud is een trend als geen ander. De meeste trends waaien over, maar deze blijft. En dat is niet zomaar. Wij zijn al zelf ook jarenlang fan van roségouden sieraden. Er zijn genoeg redenen te noemen om het te dragen. Lees maar mee!

1. Te combineren met veel kleuren en stijlen

Wat roségoud zo geweldig maakt, is dat andere trends zich er zo moeiteloos aan aanpassen. Draagt u kleding met een hip bloemenpatroon? Combineer het met roségouden sieraden. Hetzelfde geldt voor kleding in metallic. Het past bij bruintinten zoals camel en nude, bij zwarte en witte kleding en ook bij beige, roze, oranje en rood. Roségoud is tijdloos. U kunt het combineren met alles.


2. Roségoud past bij veel mensen

Geelgouden sieraden staan vooral mooi op een ietwat donkerdere huid, maar roségoud is mooi op alle huidtinten. De kleur is net wat warmer en u kunt het dus ook dragen als u wat bleekjes bent in de winter. Bovendien is de kleur geschikt voor alle leeftijden. Iedereen kan het dragen. Ook mannen, de kleur wordt bijvoorbeeld veel gebruikt bij mooie horlogemerken.


3. U kunt het dragen bij veel gelegenheden

Op de catwalk komt roségoud veelvuldig voorbij. Kledingdesigners hebben bewezen dat sieraden in deze kleur passen bij elke gelegenheid. Bij een werkdag op kantoor, bij een cocktailparty en bij alles wat er tussenin zit. Roségoud maakt elke outfit chique, maar ook trendy.


4. Het is een goed alternatief voor goud en zilver

Goud en zilver wordt al eeuwenlang gedragen. Zelf draagt u het ook al sinds u een kind was. Als u op zoek bent naar een fris alternatief voor de traditionele goud en zilver tinten, is roségoud de oplossing. Weer eens wat anders!


5. Geschikt voor veel sieraden

Deze trend begon in de 19e eeuw in Rusland toen juwelier Carl Fabergé een legering maakte van goud en koper om in zijn iconische Fabergé-eieren te gebruiken. De blozende kleur werd opgepikt in de juwelenbranche en bleek heel geschikt voor sieraden en horloges. Roségoud wordt veel gebruikt in oorbellen, colliers, armbanden en ringen en het einde is nog lang niet in zicht.


6. Roségoud is hip

Niet alleen voor sieraden, maar ook in kleding en accessoires is rosé hip! Zowel Apple als Samsung maken al een aantal jaar telefoons in deze trendkleur en dat zullen ze nog wel een tijd blijven doen. Het begint zelfs een nieuwe trend in haarkleur te worden. Wilt u het nieuwste van het nieuwste? We zien fashionistas die roségouden sieraden op geraffineerde wijze combineren met geelgoud. Iets voor u?


7. Heel geschikt voor verloving en bruiloft

Wilt u uw bruiloft of verlovingsring een onderscheidend tintje geven? Roségoud geeft een trendy draai aan uw ring. We laten u graag zien welke prachtige ringen we in onze collectie hebben. U bent van harte welkom in onze winkel!