Een familiebedrijf dat graag uitblinkt

Aangenaam, wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan 60 jaar helemaal gek is van sieraden. We draaien al een tijdje mee. Pigalle werd namelijk in 1955 opgericht door de familie Hoogers. En die familiaire sfeer proeft u nog steeds terug in onze winkel. Advies waar u echt iets aan heeft, een prachtig assortiment en zachte prijzen voor topmerken. En dat in de kleinste en meest knusse winkel van het juweliersstraatje in ‘s-Hertogenbosch.

Openingstijden

Zo & Ma Gesloten
Di & Wo 10:30 – 17:00
Do 10:30 – 19:00
Vr & Za 10:30 – 17:00

Meer over Pigalle

Ons assortiment bestaat uitsluitend uit monstercollecties van vooraanstaande juwelenfabrikanten. Deze bieden wij met 40 procent korting aan. Kom dus zeker een keer binnenwandelen en laat u inspireren door alles wat schittert bij Pigalle Juweliers!

“Ik heb hele goede ervaring bij Pigalle. Het personeel is vriendelijk en ze hebben altijd mooie nieuwe sieraden veel uit Italië.”

Ruim 180 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Maak kennis met ons team

Benieuwd naar de collectie?

Ga naar onze shop en bekijk onze unieke collectie. Al onze sieraden zijn tot in detail prachtig afgewerkt en van gelijke kwaliteit als die van de luxe modemerken.

SHOP NU →

Maatwerk sieraden?

Wilt u een uniek sieraad laten maken? Of wilt u oude sieraden laten omtoveren tot iets nieuws? Dan bent u bij ons op het juiste adres.

MAATWERK SIERADEN →