Onze sieraden zijn 40% goedkoper dan de bekende merken

Algemene voorwaarden

Waar kunnen we u mee helpen?

Waarover wilt u meer weten?

Contact gegevens

Pigalle Juweliers
Kerkstraat 12

5211KG ‘s-Hertogenbosch
T 073 6129370
F 073 6129371
service@pigallejuweliers.nl
BTW nummer: 809255753B01
KVK: 17129908

Certificaat van echtheid

Bij sieraden waar parels en/of diamant in zijn verwerk, ontvangt U tevens een certificaat van echtheid met uitgebreide omschrijving over de kwaliteit van het product. Zo weet U zeker dat wat U bij ons aanschaft ook daadwerkelijk echt is.

Voor de after sales service omtrent het bij ons aangekochte product bent U tevens altijd van harte welkom bij ons in de winkel. Zo mag U gratis jaarlijks uw sieraad bij ons langs brengen voor een controle en een schoonmaak.

Ruilen/retourneren van sieraden

Sieraden welke bij ons gekocht zijn kunnen binnen 2 weken geruild worden, mits ze niet gedragen zijn.

Mocht u geen andere keus kunnen maken, dan ontvangt u van ons een tegoedbon welke onbeperkt geldig is. Wij geven echter geen geld retour.

Reparaties

Indien u een sieraad bij ons achter laat ter reparatie, beoordeling of aanpassing, ontvangt u van ons een bewijs welke u dient mee te brengen wanneer u het sieraad weer komt ophalen. Zonder dit bewijs kunnen wij, ter bescherming van uw eigendommen, uw sieraad niet meegeven.

Klachten

Heeft u een klacht over uw sieraad? Dan betreuren wij dit ten zeerste. Graag doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn met het oplossen van uw probleem.

Brengt u uw sieraad mee en de originele bon en/of certificaat zodat wij u het beste kunnen helpen.

Wij verlenen een jaar garantie op eventuele fabrieksfouten. Wat uitgesloten wordt van garantie zijn krassen, deuken en slijtage. Wel zullen wij ons bij problemen altijd trachten coulant naar de klant op te stellen.