Garantie / Service

Heeft u een sieraad van Pigalle gekocht? Gefeliciteerd!

Om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw sieraad volgen hier enkele tips:

  • Wij hebben onze service hoog in het vaandel staan en bieden u dan ook de mogelijkheid uw sieraad jaarlijks door ons te laten controleren en reinigen.
  • Draag uw juweel waarvoor het bedoeld is: als sieraad op het lichaam. Dit betekent dat u het beter niet kunt dragen bij intensiever werk als sporten, tuinieren of huishoudelijke werkzaamheden. Doe uw sieraden ’s nachts en met zwemmen of douchen uit.
  • Wij verlenen een jaar garantie op eventuele fabrieksfouten en zullen ons bij problemen altijd trachten coulant op te stellen.

Mochten er zich problemen voordoen met een bij ons aangekocht sieraad, dan vragen wij u het volgende in acht te nemen:

  • Brengt u te allen tijde het betaalbewijs/ certificaat mee.
  • Witgouden sieraden worden voorzien van een platina laag welke af kan slijten tijdens het dragen. U zult dan de oorspronkelijke, ietwat gelige teint, van witgoud tevoorschijn zien komen. Hoe snel de rhodium er af gaat is afhankelijk van de intensiteit van het dragen van het sieraad. Dit kan natuurlijk altijd hersteld worden middels een nieuwe rhodium laag, echter valt dit nooit onder de garantie.
  • We hanteren wij service prijzen voor artikelen die van ons afkomstig zijn.

Wat tevens uitgesloten wordt van garantie zijn krassen, deuken en slijtage.

Heeft u klachten over uw sieraad, chroom dan niet dit met ons te bespreken. Wij zullen uw vraag te allen tijde serieus nemen en ons uiterste best doen om u met een tevreden gevoel weer de winkel te doen verlaten.

Bent u tevreden over ons? Of juist niet? Laat u hier uw beoordeling achter.

U kunt ons ook volgen op Facebook www.facebook.com/pigallejuweliersdenbosch