Onze sieraden zijn 40% goedkoper dan de bekende merken

De kracht van accessoires…

Wat maakt het verschil als je na je drukke bezigheden van de dag een heerlijke Latte  gaat drinken op het terras of op een bankje in je tuin? Juist, het zonnetje! Want of het bewolkt en fris is of dat er een lekker zonnetje aan de hemel staat, de zon kan echt een wezenlijk verschil maken. 

Laten we de vergelijking eens maken met een outfit. Wat maakt het verschil in je outfit wanneer je een basic shirt of jasje draagt op bijvoorbeeld een jeans? Dat zijn toch wel echt je accessoires, en wat mij betreft vooral de sieraden! 

Natuurlijk is het mijn vak, maar iemand kan een kostbare spijkerbroek van Jacob Cohen dragen, als ik dan zie dat daar vergulde oorhangers bij gedragen worden vind ik dat écht zonde.

Neem nu het setje uit dit  voorbeeld. Hoe fancy kun je zijn? Een basic shirt met dito schoenen. Maar de tas en de ring zijn de echte statement pieces. Die maken het verschil! 

De ring mag wat mij betreft zelfs al wat meer gedragen zijn waardoor hij echt een eigen karakter krijgt. En hieraan zie je dat dit accessoire dan met liefde veelvuldig gedragen wordt.

Wanneer ik door de stad loop kan ik echt genieten van dames met smaak. En dan bedoel ik vooral de keuzes die gemaakt zijn in styling. Dus bijvoorbeeld goed geföhnde haren, verzorgde nagels, lipglossje, trenchcoat met daaronder bijvoorbeeld een destroyed spijkerbroek met mooie hak of sneaker. 

Een toffe grote armband maakt het dan echt af en wat mij betreft een feestje om naar te kijken!

Daarom zou elke vrouw (of iemand voor
haar ;-)) moeten investeren in een paar goede statement pieces die vaak gedragen kunnen worden, zowel overdag met een sneaker als naar een gelegenheid met een goeie pump.

En heb je even niet de mogelijkheid om een mooi nieuw item aan te schaffen? Laat dan je oude sieraad gewoon even opknappen, bijvoorbeeld door deze te laten polijsten of je witgouden ring even te laten rhodineren.

Wij doen dit vakkundig en graag! Dan kun je alvast shinen met dit item terwijl je in de tussentijd even doorspaart voor dat nieuwe catchy sieraad van je dromen!

Liefs, Desiree