Onze sieraden zijn 40% goedkoper dan de bekende merken

Nieuwe website Pigalle is live

Onze eerste blog! En die gaat meteen over een onderwerp waar wij als echte ‘Pigalletjes’ trots op zijn: onze nieuwe website is live!

Op de nieuwe website vindt u veel informatie over ons en over de uitgebreide service die wij bieden. Ook onze prachtige collectie sieraden komt natuurlijk aan bod. Zo kunt u thuis op de bank alvast bekijken wat wij te bieden hebben, voordat u (weer) een bezoek brengt aan onze winkel in Den Bosch. Laat u inspireren!


Pigalle nieuwe stijl

Zoals u misschien wel weet, staat sinds kort de derde generatie van de familie Hoogers aan het roer van onze prachtige zaak. Een mooi moment om de stijl van Pigalle te actualiseren. Onze winkel wordt vaak betiteld als ‘snoepwinkel voor dames’ en daarom heeft donkerblauw plaatsgemaakt voor vrouwelijk roze. Dit zag u al terug in onze brochures. Omdat dit zo goed door u ontvangen werd, hebben we dit doorgetrokken in meerdere dingen, zoals de voorgevel van onze winkel. 

Ook de verpakkingen voor onze juwelen worden steeds mooier. Zo hebben we geïnvesteerd in luxe champagnekleurige tasjes en verpakkingsmateriaal. En hierover ontvangen wij ook alleen maar enthousiaste reacties! Na al deze vernieuwingen was het tijd om ook de Pigalle-website aan te passen naar de nieuwe stijl. We zijn benieuwd wat u ervan vindt!

Pigalle blogs  

Pigalle bestaat 65 jaar. Door de jaren heen hebben wij enorm veel kennis vergaard over sieraden, edelstenen, parels, het onderhoud van sieraden, trends en maatwerk. Kennis die gedeeld moet worden. En wel met u! Daarom gaan wij geregeld een blog schrijven over onderwerpen die u interesseren. Vragen die wij in de winkel vaak krijgen, zullen we beantwoorden in die blogs. Houd daarom onze site goed in de gaten. Nog makkelijker is het, om ons te volgen op onze social media kanalen. Daar leest u het meteen als we weer een nieuwe blog gedeeld hebben!


Hebt u vragen?

We schrijven de blogs graag over onderwerpen die u het meest interesseren. En natuurlijk horen we graag van u welke onderwerpen dat zijn. We vinden het erg fijn als u met ons meedenkt. Zijn er dingen die u zich altijd al hebt afgevraagd? Bijvoorbeeld wat nu eigenlijk het verschil is tussen 14 en 18 karaat goud. Of wat de nieuwste trends zijn op het gebied van high end sieraden. Laat het aan ons weten, wij vertellen u er graag over. U kunt ons een vraag stellen per mail of via het contactformulier. En wie weet gaat de volgende blog wel over uw onderwerp!


Wilt u onze blogs delen?

Mogen we dan nog wat van u vragen? Wij willen graag dat onze blogs gelezen worden door veel mensen. Ook door mensen die Pigalle nog niet kennen. Om die te bereiken, kunnen we uw hulp goed gebruiken. Wanneer u onze blogs deelt (op social media) bereiken we nog meer mensen. Het zou mooi zijn als zo veel mogelijk mensen onze nieuwe site gaan bekijken!