Na een turbulente periode vol Corona uitbraken begint de rust weer weder te keren in ons land, in het mooie Den Bosch, in onze mooie winkel.

Hebben we zelf Corona gehad? Ja. Het gehele team op 1 na.

Zijn we dicht geweest in Corona tijd? Nee. Vanuit huis en zelfs vanuit de winkel zijn we bereikbaar gebleven voor jullie.

Is er iets veranderd in Corona tijd? Ja! Jullie hebben duidelijk de weg naar onze mooie site gevonden en we merken dat deze nauwlettend in de gaten wordt gehouden. Wanneer er nieuwe sieraden binnen komen proberen we deze dan ook meteen op de foto te zetten en met alle gegevens die daarbij horen op onze website te plaatsen.

Orientatie vindt vaak al thuis plaats. Daarna wordt het favoriete sieraad gepast (en gekocht) in de winkel.

Opvallend in dames mode land.

Omdat we meer aan huis gebonden waren de afgelopen tijd werd comfort in de mode belangrijk. Zo werden er naar verluid veel huispakken en oversized kleding verkocht.

Dat het comfort in de mode omhoog ging is mijn inziens logisch. Maar natuurlijk geloven wij wel in hippe comfy – mode. 

De inmiddels bekende ‘rommeltjes’ die wij maken met onze ringen, colliers en armbanden matchen gek genoeg fantastisch met de comfortabele, oversized mode.

Hoe fantastisch is een lange print-jurk met een paar gouden bangles en grote gouden creolen?
Of een eenvoudige jeans met wit bloesje afgestyled met een ‘rommeltje’ (van onze) gouden armbanden?

Toen Bibi deze set combineerde werden wij meteen enthousiast! Heel draagbaar en toch onderscheidend van de massa door de prachtige armbanden. 

Slippertje eronder, grote zonnebril (waardoor er minder make-up gedragen hoeft te worden, ook alweer zo comfortabel-hip).

Een grote hoed op zonnige dagen maakt het af.

Inmiddels is Pigalle weer volledig geopend en mogen we weer in mooie jurkjes en dito hakken onze klanten lijfelijk verwelkomen. Heerlijk om weer uit te pakken ’s ochtends voor de spiegel!

En als dan s avonds de hoge hakken weer verruild worden voor comfy slippertjes, houden we de gave bangles en grote oorbellen gewoon nog even lekker aan. Want comfy en hip gaan perfect hand in hand hebben we inmiddels wel gezien…

Liefs, Desiree