Onze sieraden zijn 40% goedkoper dan de bekende merken

Corona of niet. Najaar 2020 – wij zijn er klaar voor!

We kunnen wel stellen dat de zomer voorbij is, de bladeren vallen en het wordt kouder. Ik zal de zomer avonden op het terras echt wel gaan missen, maar stiekem heeft het sfeertje van de open haard ook wel weer zijn charme. Lekker uitgebreid tafelen met het gezin. De kaarsjes aan wanneer het buiten regent. Dit zijn voor mij de momenten waar ik het meest van geniet.

Als ik denk aan de mooie bruin oranje herfstkleuren buiten leg ik gelijk de link met rosé en geelgoud. In deze kleuren hebben we nu veel nieuwe prachtige collecties binnen. Vaak gecombineerd met warm getinte kleurstenen als Rookquartz en Citrien. Want ondanks alles zijn we meer dan ooit blijven investeren in de nieuwe collecties van onze fabrikanten.

Een gezellig ‘rommeltje’.

Wij verkopen steeds meer echte ‘statement pieces’. Dus grote armbanden, een grote gave ring of een paar mooie oorhangers.
Hier zal dit najaar een nog grotere run op komen verwacht ik. Er is maar 1 nadeel aan ons prachtige concept van 40% korting op de gehele collectie en dat is dat we geen sieraden kunnen nabestellen. Wanneer we een nieuw item hebben wat populair is is het ook zo weer vertrokken naar de nieuwe trotse eigenaresse. Vaak moeten we dan ‘nee’ verkopen en dat is soms heel vervelend. Gelukkig kopen we meestal de gehele serie van een bepaalde collectie in. We hebben dan dus altijd wel een vergelijkbaar mooi alternatief.

Tegenwoordig is het helemaal hot om rosé en geelgoud gewoon door elkaar te dragen. Dit zag je vroeger veel in de zogenaamde tri-color sieraden, oftewel ontwerpen waarin rosé – geel- en witgoud in 1 sieraad gecombineerd worden.
Vandaag de dag durven we een stapje verder te gaan door bijvoorbeeld een geelgouden bangle (slavenband) te combineren met een rosé gouden schakel armband. Op deze manier accentueer je juist de diverse kleuren en krijg je een extra luxe effect. Het is dan wel zaak om alles in dezelfde stijl te houden, dus niet de moderne sieraden combineren met de klassiekere of vintage sieraden.

We leven door Corona momenteel in onzekere tijden. Zoals je kunt lezen in mijn eerdere blog over de eerste golf zijn we al wel heel goed voorbereid. De schermen staan netjes op de tafeltjes in de winkel en ook de balie is keurig afgeschermd. We dragen mondkapjes in de winkel en hebben een deurbeleid van maximaal 4 personen. Wat de komende tijd ons gaat brengen is nog onduidelijk. Wel weet ik dat ons gehele team er alles aan zal doen om het Pigalle gevoel te blijven delen met jullie. Houd ons in de gaten op Social media, want er gaat nog veel aankomen!

In de tussentijd, blijf gezond. En blijf lief voor elkaar!

Liefs Desiree